Onze partners

Image

Puur Limburg

Puur Limburg is een coöperatie van meer dan 30 Limburgse boeren en producenten. We geloven in eerlijke en duurzame producten en laten met trots zien wie het product maakt. Door samen te werken, versterken we elkaar en bieden we een heerlijk assortiment aan van eigen bodem!
We kiezen voor een coöperatieve vorm van samenwerken, in de vorm van een CVBA. Alle deelnemende boeren en producenten worden mede-eigenaar en krijgen zo medezeggenschap over de koers en de keuzes die Puur Limburg maakt. Dankzij de CVBA, kunnen we onze korte keten-idealen waarmaken en producent en consument terug dichter bij elkaar brengen.Puur Limburg CVBA gelooft in eerlijke en duurzame producten van boeren en producenten uit de buurt! Voor onze producten is geen mijlenver transport nodig en je kan op een transparante manier ons en onze producten leren kennen.

 
Image

De Merode landschapspark

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.Via deze link ontdek je de mooiste uitstappen en evenementen bezoek de merode
Met het belevingslabel ´de Merode´ stimuleren we ondernemers en organisaties om op een slimme manier in te spelen op de ontwikkelingen en kwaliteiten binnen de Merode Landschapspark.

De prachtige hoogstamboomgaarden van de Boogerd dragen bij tot de natuurpracht van de Merode  landschapspark.
Je kan één van hen bewonderen op de wandeling 'Webbekoms Broek'. Via deze link  wandeling Webbekoms Broek vind je alle info over de wandeling.

 
 
Image

Plantsoon

Hét platform om planten en ecosystemen digitaal in kaart te brengen en laagdrempelig te delen met het publiek. In samenwerking met Den Boogerd zal de tool verder uitgebreid worden om (hoogstam)boomgaarden te beheren en op te volgen, mobiel in het veld en via het online Plantsoon dashboard.  Plantsoon is een product van Treehatch uit Laakdal.

 

 
Image

GrondGezond

GrondGezond brengt lokale, biologische groenten en fruit, gekweekt volgens grondherstellende methodes, tot in jouw supermarkt (momenteel de Spar in Diest). Je tekent in voor een heel jaar en ontvangt elke week een pakket boordevol kraakverse smaakbommetjes.

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Image